Meer over de MAAKER.
"De MAAKER
maakte iets moois
dat ben jij,
gemaakt
naar zijn beeld,
gemaakt om te maken"

[de MAAKER]

de MAAKER maakt van begin tot eind, van concept tot product samen met de klant een volledig uniek product, volledig naar wens samengesteld.

De MAAKER Voorbeelden
Image is not available

gemaakt door de maaker.

--- op maat --- naar eigen ontwerp ---
--- voor uw bedrijf ---one of a kind ---

Offerte aanvraag

Hoe het werkt----------------

Een eigen MAAKER-tas

Van begin tot eind betrokken worden in het proces van de tas, dat is het concept van de MAAKER. Als klant Mag je volledig meedenken in het proces.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Van begin tot eind

de MAAKER maakt van begin tot eind, van concept tot product, samen met de klant een uniek product, volledig naar wens samengesteld. Na uitgebreid de wensen te hebben besproken, via mail of desgewenst in het atelier, wordt er een ontwerpschets en prijsberekening gemaakt. Na goedkeuring van het ontwerp en offerte, gaat de MAAKER de benodigde materialen inkopen. Het is ook eventueel mogelijk om mee te gaan naar de leergroothandel. Wanneer alle materialen binnen zijn, gaat de MAAKER voor u aan de slag. Wanneer er tussentijds vragen of onduidelijkheden zijn, wordt dit altijd teruggekoppeld naar de klant. Na een mooi en vaak uitdagend proces is daar dan het eindresultaat van een prachtige unieke tas. Volledig naar eigen ontwerp in samenwerking met de MAAKER.

Onderstaande voorbeeldmodellen zijn op maat gemaakt voor eerdere klanten. ook voor uw bedrijf is het mogelijk om, in kleine oplage, een op maat gemaakte tas voor u en uw personeel of als relatiegeschenk, voorzien van eigen logo en/of tekst. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte via de button onderaan deze pagina.