Laptop | Friendbag

Een eenvoudig model precies passend voor de laptop. Afgesloten met rits. De hengsels zijn flexibel, zodat je de laptoptas staand of liggend kunt dragen, net wat jij fijn vindt.

 €155,50 [17″]

[15″ €147,50 | 14″ €144,50 | 13″ €142,50

 

AANGEPAST AAN JOUW WENS | GEMAAKT VOOR JOU!

Deze tas kan niet alleen op de maat van jouw laptop worden afgestemd, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur leer, de kleur van de fournituren en de voering. Zo wordt deze laptoptas gemaakt voor jou!

Logo Friendbag

Deze voorbeeldtas is speciaal gemaakt ter promotie. Op de tas die speciaal gemaakt is voor jou staat in principe geen tekst en wordt alleen voorzien van het logo van Friendbag. Wel kan je kiezen voor een eigen tekst.

Eigen tekst of logo

Om de tas echt jouw tas te maken kan je ervoor kiezen om er een eigen tekst op te laten graveren. Klik hier voor de mogelijkheden.

BESPREKEN VAN DE TAS | VOOR JOU GEMAAKT

Wanneer de tas voor jouw gemaakt gaat worden, hebben we altijd eerst vooraf contact over wat al jouw wensen zijn. Dit gaat het liefst via mailcontact, zodat we niets over het hoofd zien en alle informatie terug gezien kan worden. Langskomen in het atelier kan natuurlijk ook. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.

Customise nu jouw eigen tas of vraag meer info: