Mini | Friendbag

-Crossbody- 

Dit geweldige eenvoudige handtasje is precies groot genoeg om het hoognodige mee te kunnen nemen. Het tasje neem je mee aan de hand met de korte hengsels of je hangt hem aan één schouder en natuurlijk is crossbody ook mogelijk. De afneembare lange hengsels zijn ook nog eens verstelbaar d.m.v. gespen aan de binnenkant van het tasje.

Het tasje wordt afgesloten met een drukknoop. De binnenkant is gevoerd met blauw canvas en heeft een leer vakje voor het kleine prul. 

 €129,50

[b19xh15x7]

[22x17x9: €133,50 | 25x20x11: €137,50]

 

AANGEPAST AAN JOUW WENS | GEMAAKT VOOR JOU!

De kleur van het tasje kan geleverd worden naar wens (je kunt dit verderop invullen). Ik ga dan op zoek bij de groothandel, of ik heb jouw lievelingskleur op voorraad. Ook kan de tas desgewenst worden afgesloten met een rits in plaats van een drukknoop.

BINNENZIJDE

Wat betreft de binnenzijde kan je kiezen voor geen voering of een andere kleur voering (blauw of grijs canvas). Je kunt kiezen voor een extra vakje, maar kunt di ook laten vervallen.

Logo Friendbag

Deze voorbeeldtas is speciaal gemaakt ter promotie. Op de tas die speciaal gemaakt is voor jou staat in principe geen tekst en wordt alleen voorzien van het logo van Friendbag. Wel kan je kiezen voor een eigen tekst.

Eigen tekst of logo

Om de tas echt jouw tas te maken kan je ervoor kiezen om er een eigen tekst op te laten graveren. Klik hier voor de mogelijkheden.

BESPREKEN VAN DE TAS | VOOR JOU GEMAAKT!

Wanneer de tas voor jouw gemaakt gaat worden, hebben we altijd eerst vooraf contact over wat al jouw wensen zijn. Dit gaat het liefst via mailcontact, zodat we niets over het hoofd zien en alle informatie terug gezien kan worden. Langskomen in het atelier kan natuurlijk ook. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Customise nu jouw eigen tas of vraag meer info: