Multi | Friendbag

-MULTIFUNCTIONEEL- 

Een super handig model die je over je schouder en op je rug kunt dragen. Dit model is uitgevoerd in camelkleurig leer met vintage blauwe binnenvoering. Deze multifunctionele tas is comfortabel draagbaar over één schouder, maar de tas is ook heel eenvoudig aan te passen naar een rugtas door het lange hengsel door de D-ringen te trekken. De hengsels zijn ook te veranderen in één lang hengsel d.m.v. drukknopen, zodat de tas ook crossbody kan worden gedragen. De tas wordt afgesloten met drie drukkers.

De binnenzijde is gevoerd met blauw canvas, voorzien van twee in leer uitgewerkte vakken. En, superhandig, een clip om je sleutels aan te hangen! 

€215,50

[voorbeeldmodel: b30xh30xd11]

[32x32x11: €225,50 | 35x35x12: €235,50]

AANGEPAST AAN JOUW WENS | GEMAAKT VOOR JOU!

De tas kan je customizen naar jouw wens: Er zijn drie afmetingen mogelijk (zie boven). Ook de kleur kan geleverd worden naar wens. Ik ga dan op zoek bij de groothandel, of ik heb jouw lievelingskleur op voorraad. De tas kan desgewenst worden afgesloten met een rits in plaats van drukknopen.

Binnenzijde

Wat betreft de binnenzijde ben je geheel vrij. Je kunt voor dezelfde indeling kiezen, maar ook een vak bijvoorbeeld geschikt voor een laptop en dan ook verstevigd. Of een extra vak voor je telefoon, of afgesloten met een rits of drukknoop. Ook de kleur van de fournituren, zoals de gespen en/of ritsen kunnen geleverd worden in bijvoorbeeld nikkel, oud zilver, oud goud, goud, brons, zwart of gunmetal. Zo wordt deze rugtas-schoudertas gemaakt voor jou!

Logo Friendbag

Deze voorbeeldtas is speciaal gemaakt ter promotie. Op de tas die speciaal gemaakt is voor jou staat in principe geen tekst en wordt alleen voorzien van het logo van Friendbag. Wel kan je kiezen voor een eigen tekst.

Eigen tekst of logo

Om de tas echt jouw tas te maken kan je ervoor kiezen om er een eigen tekst op te laten graveren. Klik hier voor de mogelijkheden.

BESPREKEN VAN DE TAS | VOOR JOU GEMAAKT

Wanneer de tas voor jouw gemaakt gaat worden, hebben we altijd eerst vooraf contact over wat al jouw wensen zijn. Dit gaat het liefst via mailcontact, zodat we niets over het hoofd zien en alle informatie terug gezien kan worden. Langskomen in het atelier kan natuurlijk ook. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.

Customise nu jouw eigen tas of vraag meer info: